Quadres de naixement / Cuadros de natalicio

En uns dies farà un any que va nèixer la meva neboda més petita i en motiu del seu naixement vaig brodar un quadre de naixement per a cadasquna de les dues germanes. Per a la gran vaig triar una princesa sommiadora, perquè sempre serà la princesa de la casa. Per la petita vaig triar un nadó dormint entre núvols, tot desitjant que els núvols la  bressolessin a la nit.

En unos días hará un año que nació mi sobrina más pequeña, y con motivo de su nacimiento bordé un cuadro de natalicio a cada una de las dos hermanas. Para la mayor escogí una princesa soñadora, porque siempre será la princesa de la casa. Para la pequeña escogí un bebé durmiendo entre nubes, deseando que las nubes la acunaran en la noche.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Els dos quadres estan brodats a punt de creu amb fils DMC i són adaptacions de patrons que vaig trobar a la xarxa. He difuminat els noms i dates de naixement per respectar la intimitat de les dues nenes.

Los dos cuadros están bordados a punto de cruz con hilos DMC y son adaptaciones de patrones que encontré en la red. He distorsionado los nombres y fechas de nacimiento para respetar la intimidad de las dos niñas.

2 pensaments sobre “Quadres de naixement / Cuadros de natalicio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s