Greta and the Fibers està d’aniversari!

Un dels grans inconvenients d’haver marxat de Barcelona és que no tinc la possibilitat de gaudir en primera persona del nou corrent que hi ha en el món del teixit artesanal (si més no, nou per a mi… que vaig crèixer passant les tardes en una casa de llanes de tota la vida). Cada cop em sorprén més la gran quantitat de petits tallers i botigues que estan obrint amb una nova filosofia de teixit, renovant-lo gràcies a la globalització. No només una nova manera de veure el teixit, sinò de viure’l com un cant a la improvisació. Sinò també nous fils, nous colors, noves textures que et fan somniar i babejar quan veus tot el que es pot arribar a fer amb imaginació, tècnica, i bones eines.

En resposta a la necessitat de tenir fils per teixir amb colors únics i personalitzables, sense haver d’importar-los, va nèixer fa dos anys Greta and the fibers. Us convido a que visiteu la seva web, la botiga on-line, i si esteu per Barcelona, passeu a visitar alguna de les botigues on venen els seus productes. Jo encara no ho he pogut fer (visitar les botigues), però ja tinc la llista preparada per escapar-me uns dies i fer de turista llana-addicta.

Per celebrar el seu segon aniversari estan sortejant una troca de seda tenyida manualment, més informació aquí.

Sorteig segon aniversari Greta and the Fibers

Uno de los grandes inconvenientes de haber marchado de Barcelona es que no tengo la posibilidad de disfrutar en primera persona de la nueva corriente que hay en el mundo del tejido artesanal (al menos, nuevo para mí… que crecí pasando las tardes en una casa de lanas de toda la vida). Cada vez me sorprende más la gran cantidad de pequeños talleres y tiendas que están abriendo con una nueva filosofía de tejido, renovándose gracias a la globalización. No sólo es una nueva manera de ver el tejido, con nuevas herramientas, como un canto a la improvisación. Sino que también son nuevos hilos, nuevos colores, nuevas texturas que te hacen soñar y babear cuando ves todo lo que se puede llegar a hacer con imaginación, técnica, y buenos materiales.

En respuesta a la necesidad de tener hilos para tejer con colores únicos y personalizables, sin tener que importarlos, nació hace dos años Greta and the fibers. Os invito a que visitéis su web, la tienda on-line, y si estáis por Barcelona, paséis a visitar alguna de les tiendas donde venden sus productos, u ofrecen sus cursos. Yo aún no lo he podido hacer (visitar las tiendas), pero ya tengo la lista preparada para escaparme unos días y hacer de turista lana-adicta. 

 Para celebrar su segundo aniversario están sorteando una madeja de seda teñida manualmente, más información aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s