Punts comuns

1500 - Yards of Yan_caja

No deixa de sorprendre’m com la vida et pot sorprendre cada dia. Aquest matí he quedat amb una companya amb la que vaig fer un curs, en aquell moment vàrem fer tàndem perquè les dues havíem estudiat una enginyeria i amb el pas dels dies van aparèixer altres punts comuns. Un d’ells, que els nostres xicots són del mateix país, un altre que som del mateix any, i finalment avui hem descobert que ells van néixer en dies consecutius, tot i que d’anys diferents. Tot ben curiós…

Després d’aquesta trobada, he aprofitat a passar per la biblioteca en busca de noves lectures, amb motiu d’un altre casualitat: pel meu aniversari em van regalar un llibre que estava a punt de demanar, quan encara no ho havia dit a ningú. Com que m’ha agradat l’autor i aquest llibre correspon al darrer d’una sèrie, he anat a buscar els primers. Quan m’he apropat a la bibliotecària, una altre coincidència: li estava ensenyant a una companya un jersei de punt que està fent. I per arrodonir encara més el dia, tot just fa poc li han regalat un puzzle, una altre afició en comú. Qui m’havia de dir que aquesta noia tindria aficions semblants a les meves? Només em faltava preguntar-li si també li agrada la novela negra… jajaja.

Per cert, les imatges són d’un puzzle que em vaig autorregalar fa un temps, és una passada!, tant per la imagte com per l’encaix de les peces… crec que no trigaré en tornar a fer-lo i gaudir-lo.

1500 - Yards of Yan_detalle

No deja de sorprenderme como la vida te puede sorprender cada día. Esta mañana he quedado con una compañera con la que hice un curso, en ese momento hicimos tándem porque las dos habíamos estudiado una ingeniería, y con el paso de los días aparecieron otros puntos comunes. Uno de ellos, que nuestros novios son del mismo país, otro que somos del mismo año, y finalmente hoy hemos descubierto que ellos nacieron en días consecutivos, pero de años diferentes. Bien curioso…

Después de este encuentro, he aprovechado a pasar por la biblioteca en busca de nuevas lecturas, fruto de otra casualidad: para mi cumpleaños me regalaron un libro que estaba a punto de pedir, cuando aún no se lo había dicho a nadie. Como me ha gustado el autor y este libre corresponde al último de una serie, he ido a buscar los primeros de la misma. Cuando me he acercado a la bibliotecaria, otra coincidencia: le estaba enseñando a su compañera un jersey de punto que está haciendo. Y para terminar de redondear el día, justo hace poco le regalaron un puzzle, otra afición en común. ¿Quién me iba a decir que esta chica tendría aficiones parecidas a las mías? Sólo me faltó preguntarle si también le gusta la novela negra… jajaja.

Por cierto, las imágenes son de un puzzle que me autorregalé hace un tiempo, ¡es una pasada!, tanto por la imagen como por el encaje de las piezas… creo que no tardaré en volver a hacerlo y disfrutarlo.

Un pensament sobre “Punts comuns

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s