Balanç 2014 / Balance 2014

S’acaba l’any i qui més, qui menys, estarà fent un repàs al que ha estat aquest any i el que espera del proper. Jo no podria ser menys i fa dies que miro de fer balanç d’aquest any, per recordar tot el que he aconseguit.

En l’àmbit personal, vaig aconseguir una feina d’estiu i vaig guanyar una plaça en un pla d’ocupació que m’està fent replantejar el meu futur laboral, altre cop. És per un temps acotat i improrrogable, però confio que donarà molt de si… Per altra banda, la salut no ens ha acompanyat massa aquest any, ha estat ple de disgustos i mals moments, així que el proper només pot anar a millor.

A nivell de labors, he continuat amb la punta de coixí, poc a poc vaig aprenent i és molt bona teràpia per oblidar els problemes. També he fet una manteta de ganxet per un nadó molt estimat i estic acabant una altre de mitja, que hauria d’haver estat enllestida ja, però no ha pogut ser. Espero poder ensenyar-vos les labors en aquests dies. Per l’any vinent tinc encarregada una altre manteta a ganxet i m’agradaria fer alguna cosa més en brodat, a més de continuar amb les puntes…

Potser la gran novetat d’aquest any, és que he començat a ressenyar els llibres que llegeixo, m’he submergit en el món dels blogs literaris i la llista de llibres pendents de llegir va creixent, ara no podré dir que no sé què llegir! Fruit d’aquesta nova afició, em vaig apuntar a un repte literari que he superat amb certa dificultat, però he acomplert amb el mínim i he pogut afegir algun extra, gens malament!

Resumint, he llegit 33 llibres, dels quals he ressenyat 29; 17 eren en català, 14 en castellà i 2 en francès. Quan vaig començar el repte vaig pensar que llegiria algun llibre en anglès i que tan aquest com els de francès els ressenyaria en la seva llengua, no ha estat així, però no ho descarto per l’any vinent.

Els propòsits lectors per al proper any són tornar a apuntar-me al repte dels autors, i potser a algun més… n’hi ha un per llibres oblidats, i d’aquests en tinc un quants a casa, alguns fins i tot segueixen embolicats!

 20141231_144537

Se termina el año y quien más, quien menos, està haciendo balance del año que se termina y los propósitos para el que empieza. No podría ser menos, y hace días que repaso este año, recordando todo lo que he conseguido…

En el campo más personal, conseguí un trabajo de verano y gané una plaza en un plan de ocupación, que me está haciendo replantear mi futuro laboral, una vez más. Es por un tiempo acotado e improrrogable, pero confio que dará mucho más de sí… Por otro lado, la salud no nos ha acompañado mucho este año, ha estado lleno de disgustos y malos momentos, así que el próximo, ¡sólo puede ir a mejor!

A nivel laboril, he continuado con los bolillos, poco a poco voy aprendiendo y son una buena terapia para olvidar los problemas. También tejé una mantita a ganchillo para un bebé muy deseado y estoy terminando otra mantita a dos agujas, que ya debería haber entregado, pero no ha podido ser. Espero poder enseñaros estas labores en breve. Para el próximo año tengo encargada otra mantita, a ganchillo, y me gustaría hacer algo de bordado, a parte de continuar con los bolillos.

Tal vez, la gran novedad de este año, es que he empezado a reseñar los libros que leo, me he sumergido en el mundo de los blogs literarios y la lista de libros pendientes de leer va creciendo, ¡ahora no podré decir que no sé qué leer! Fruto de esta nueva afición, me apunté a un reto literario que he superado con ciertas dificultades, pero cumplí con el mínimo y pude añadir algún extra, ¡así no que está nada mal!

Resumiendo, he leído 33 libros, de los cuales he reseñado 29. Leí 17 en catalán, 14 en castellano y 2 en francés. Cuando empecé el reto pensé que leería alguno en ingés, y que tanto éste como los de francés los reseñaría en su idioma, pero no ha podido ser, aunque no lo descarto para el año que viene.

Mis propósitos lecturiles para el año próximo son volver a apuntarme al reto de los autores, y tal vez a alguno más… había uno para libros olvidados, y de estos tengo unos cuantos en casa, ¡algunos incluso siguen envueltos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s